Hírek, kritikák, érdekességek és minden, ami könyv

bemutatkozás

Cytat

Cytat

Keresés ebben a blogban

közösségi oldalak

                   

Két új Trónok harca könyv is érkezhet


Azok számára, akik még mindig kételkednek a The Book of Swords című könyv  október 10-i megjelenésében, jó híreink vannak. George R.R. Martin bejelentette, hogy nem csak egy, hanem két könyv is kiadásra kerülhet 2018-ban.

Az új regénye, a The Winds of Winter ugyanis két részből fog állni. "Azt még nem lehet tudni, hogy ez, vagy a Fire and Blood első kötete kerül-e előbb a boltok polcaira, de tényleg azt hiszem, kapni fogtok tőlem egy westerosi könyvek 2018-ban... és ki tudja, talán kettőt is... " nyilatkozta Martin a livejournal egyik bejegyzésében.

A cikkben leírja, hogy a könyv (mármint a The Book of Swords) a Targaryen királyok "hamis történelmét" tartalmazza. Mivel a könyv messzemenően foglalkozik a múlttal, két részben fog megjelenni. Martin 2011 óta – miután az A Dance With Dragons megjelent – a  hatodik és a hetedik regényén dolgozik.

Megjegyzések és elméletek is érkeztek azzal kapcsolatban, hogy hogyan állnak a könyvek. Néhány rajongó véleménye szerint még egy oldal sincs megírva, míg mások szerint már be lett fejezve és ezt Martin "túszként fogva tartja", hogy kínozza a rajongókat anélkül, hogy megölné a kedvenc karaktereiket... 

Addig is a türelmetlen olvasók végignézhetik az HBO-n a Trónok harca új évadát, amiből már két rész lement.


Forrás: bookstr.com

----------------------------------------------------------------------------------------


Őszintén szólva, nem érzem a cikket "életem fordításának"... Az eredeti sokszor kissé zavaros volt, ez megnehezítette a dolgomat. Azért remélem érthető. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

© FACEBOOK | INSTAGRAM | YOUTUBE | PATREON.