Hírek, kritikák, érdekességek és minden, ami könyv

bemutatkozás

Cytat

Cytat

Keresés ebben a blogban

közösségi oldalak

                   

Megérkezett az Üvegtrón sorozat folytatásának borítója


Sarah J. Maas tegnap jelentette be, hogy ma leleplezésre kerül az Üvegtrón sorozat hatodik részének, a Hamu királysága (Kingdom of Ash) borítója. Bal oldalon az amerikai, míg jobb oldalt a brit változat látható. Szerintem mindkét verzió elképesztően néz ki.
Ja és Aelinnek ismét hosszú a haja... teóriák?


And here it is! The cover for Kingdom of Ash! It is so, so surreal and bittersweet to reveal the final cover in this series—a cover that is by far my favorite out of all of them! (Wanted to also share a close-up of Aelin, because the level of detail on her armor is just 😍). The US cover background will be a glorious gold foil (and on the UK cover, the embers will be gold foil as well), and I seriously cannot wait to see it in person! The first pass pages for this novel just landed on my desk (basically, this round is my final chance to make any significant changes to the book), so I’ll be hard at work on those for the next two weeks, but there will be some more fun news to share soon! Hope you guys love this cover as much as I do!! 😍🔥🗡👑🔥😍 #kingdomofash #throneofglass #eeeeee #crownofmidnight #heiroffire #queenofshadows #empireofstorms #towerofdawn #theassassinsblade

Nézzük, mit írt Sarah:

És itt is van! A Hamu királyságának borítója! Annyira, de annyira szürreális és keserédes érzés leleplezni a sorozat utolsó borítóját... egy borítót, amely messze a kedvencem az összes közül! (Aelinről egy közelit is meg akartam osztani, mert a páncélja egyszerűen csak 😍). Az amerikai borítóján dicsőséges aranyfólia lesz (és a brit borítón a parázs szintén aranyfólia lesz), és én komolyan alig várom, hogy személyesen lássam! Az új regény első oldalai nemrég landoltak az asztalomon (lényegében ez a kör az utolsó lehetőségem, hogy bármi jelentős dolgot megváltoztassak), szóval a következő két hétben keményem fogok dolgozni, de nemsokára lesz néhány szórakoztató hír, amit megoszthatok! Remélem nektek is annyira tetszik ez a borító, mint nekem!! 

Hogy tetszik a borító? Várjuk véleményeiteket! :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

© FACEBOOK | INSTAGRAM | YOUTUBE | PATREON.