Hírek, kritikák, érdekességek és minden, ami könyv

bemutatkozás

Cytat

Cytat

Keresés ebben a blogban

közösségi oldalak

                   

Új Cormoran Strike könyv érkezik!

A Harry Potter könyvek szerzője, J.K. Rowling még 2017 márciusában beharangozta, hogy következő könyvének címe Lethal White, azaz Halálos fehér lesz. A kötet a Cormoran Strike krimisorozat folytatása lesz, amit Robert Galbraith álnéven ír, és negyedikként foglal helyet a Kakukkszó, A selyemhernyó és a Gonosz pálya mellett. 


A Halálos fehér Strike egy új ügyét mutatja be, mikor egy Billy nevű problémás fiatalember az irodájába lép, hogy segítséget kérjen egy bűncselekmény kivizsgálásához, melyet kiskorában látott. A történet furcsaságának ellenére Strike észreveszi Billy őszinteségét, és elhatározza, hogy kivizsgálja az asszisztensből ügynökké vált partnerével, Robin Ellacott-tal. Ahogy Strike és Robin Billy igazát keresik London félreeső utcáin, a Parlament egy titkos szentélyében és egy gyönyörűen baljós vidéki kastélyban, új kihívások leselkednek rájuk. Srtike újonnan jött hírneve megnehezíti, hogy úgy működjön, ahogy egyszer tette, és Robin felbecsülhetetlen értékű hozzájárulása az üzlethez csak tovább bonyolítja személyes kapcsolatát Strike-kal.

Érdekesség, hogy Rowlingot addig kérlelték Twitteren a könyv címével kapcsolatos információmorzsákért, míg az írónő bele nem ment egy játékba. A következő fejtörőt készítette a rajongók számára:
_ _ _ H _ _ / _ H _ _ _

Megígérte, hogy ha valaki kitalálja ebből a könyv címét, akkor megerősíti a választ, illetve az illető a mű elkészülte után dedikált példányt kap belőle. Nem csoda, hogy rengeteg megoldás érkezett. Valaki pedig eltalálta a címet.

A könyv 2018. szeptember 18-án fog megjelenni Angliában, magyar megjelenésről még nem tudunk, de a rajongók bizakodhatnak, ugyanis a sorozat hazánkban is sikernek örvend. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a sorozat már filmes borítóval is kapható! 

Nektek hogy tetszik az adaptáció? Véleményeteket írjátok meg nekünk bátran! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

© FACEBOOK | INSTAGRAM | YOUTUBE | PATREON.